Pagespeed - WebP

Deze blog post is onderdeel van onze Pagespeed reeks, een reeks met postjes om de snelheid van uw webpagina te verbeteren. In deze post gaan we het hebben over WebP. WebP is een afbeelding formaat ontworpen door Google. Hoewel Google dit formaat al in 2010 presenteerde moet volgens ons de echte doorbraak nog komen.

WebP wordt door de meeste browsers ondersteund.

Gepost 5 jaar geleden

Bellen met Skype for Business Online of Microsoft Teams

De meesten zullen wel bekend zijn met Skype for Business (De zakelijke variant van Skype). Microsoft Teams is echter nog wat minder bekend. Microsoft Teams is de hub voor teamwerk binnen de organisatie. Je kunt er mee chatten, bestanden delen, maar tegenwoordig kun je er ook mee bellen.

Gepost 5 jaar geleden

Mobile First - Responsive Design

Mobile first betekend dat uw website zo is opgebouwd dat hij zich in eerste instantie richt op de mobiele telefoon en dan pas op de desktop. Een “Responsive” website past zich aan op het apparaat waarop de website bekeken wordt. Vroeger werd een website vaak ontworpen om te worden getoond op een desktop pc en als de website dan op een mobiele telefoon werd weergegeven, werden er vaak dingen weggelaten om zo tot een goede weergave op de telefoon te komen. Tegenwoordig is de trend om meteen al rekening te houden met de mobiele telefoon.

Gepost 5 jaar geleden

Interesse in één van onze produkten of hulp nodig, neem dan contact met ons op:

Vul uw naam in, dit veld is verplicht.
Dit veld is correct ingevuld.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Dit veld is correct ingevuld.
Vul een geldig e-mail adres in, dit veld is verplicht.
Dit veld is correct ingevuld.
Vul dit veld in, dit veld is verplicht.
Dit veld is correct ingevuld.

Contact

Mocht u vragen hebben over onze produkten of diensten, neem dan gerust contact met ons op via het formulier wat u hiernaast kunt vinden. We zullen uw vraag dan binnen 24 uur beantwoorden.

Hulp nodig?

Kijk dan in onze Knowledge Base of zoek direct in de meest gestelde vragen.