Mobile First - Responsive Design

Gepost door: Pascal


Gepost: 1 jaar geledenMobile first betekend dat uw website zo is opgebouwd dat hij zich in eerste instantie richt op de mobiele telefoon en dan pas op de desktop. Een “Responsive” website past zich aan op het apparaat waarop de website bekeken wordt. Vroeger werd een website vaak ontworpen om te worden getoond op een desktop pc en als de website dan op een mobiele telefoon werd weergegeven, werden er vaak dingen weggelaten om zo tot een goede weergave op de telefoon te komen. Tegenwoordig is de trend om meteen al rekening te houden met de mobiele telefoon.

Waarom kiezen voor een Mobile First Ontwerp?

Steeds meer mensen maken gebruik van hun mobiele telefoon om websites te bezoeken, en nog veel belangrijker ook steeds meer mensen doen bestellingen vanaf hun mobiele telefoon. Ook google heeft aangekondigd te werken aan een rangschikking op basis van Mobile First, nu zijn de resultaten in google nog gebaseerd op de desktop view.

Hoe mobiel vriendelijk is mijn website?

Er zijn verschillende tools om te testen hoe mobiel vriendelijk je website is. Ook google heeft zo’n tool: https://search.google.com/test/mobile-friendly


Interesse in één van onze produkten of hulp nodig, neem dan contact met ons op:

Vul uw naam in, dit veld is verplicht.
Dit veld is correct ingevuld.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Dit veld is correct ingevuld.
Vul een geldig e-mail adres in, dit veld is verplicht.
Dit veld is correct ingevuld.
Vul dit veld in, dit veld is verplicht.
Dit veld is correct ingevuld.

Contact

Mocht u vragen hebben over onze produkten of diensten, neem dan gerust contact met ons op via het formulier wat u hiernaast kunt vinden. We zullen uw vraag dan binnen 24 uur beantwoorden.

Hulp nodig?

Kijk dan in onze Knowledge Base of zoek direct in de meest gestelde vragen.